The phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair".
Contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
<h3>How to explain the information?</h3>
It should be noted that the words that are used by authors are important to conveying the literary theme that's in the story. The words can be located through the central idea in the story.
It should be noted that in this case, the author is trying to show that an individual is happy. Therefore, the phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair" as contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
In conclusion, the correct option is C.
Learn more about contentment on:
brainly.com/question/789573
#SPJ1
Answer:
Interviews should be conversational, not confrontational
Explanation:
Answer:
The warm, vibrant room evaporates into a brisk, solitude.
Explanation
Look up words to make the sentence more awake. Try the Thesaurus. Try embedding the one sentence I typed into your sentence it could work. Maybe come up with other words.
<span>A fact that Erin could be use might be one relating the very beginnings of the sonnet - this would of course be relating more specifically to the Italian Sonnet. The Sonnet originally came from Italy, which is obvious from the fact that the term sonnet comes from the italian sonetto - meaning little poem.</span>