Perry's IQ is only 76, but he's not stupid. His grandmother taught him everything he needs to know to survive: She taught him to write things down so he won't forget them. She taught him to play the lottery every week. And, most important, she taught him whom to trust. When Gram dies, Perry is left orphaned and bereft at the age of thirty-one. Then his weekly Washington State Lottery ticket wins him 12 million dollars, and he finds he has more family than he knows what to do with. Peopled with characters both wicked and heroic who leap off the pages, Lottery is a deeply satisfying, gorgeously rendered novel about trust, loyalty, and what distinguishes us as capable.<span> </span>
Answer:
1.) A. Modest
2.) d. to reflect and relax
3.) g. Flashback
4.) d. the visit changes his pace of life
5.) A. respectful, amused, proud, nostalgic.
Explanation:
I hope this helps you.
I read the story So they should be right but I’m sorry if they aren’t.
Answer:
Allow students to develop a sense of belonging. Promote school as a safe haven for students.
Answer: A *For question 1* sry only one I looked at...also noticed the other person had 2 answers so I narrowed this one down
Explanation:
B is not right because it only focuses on the mind game they were talking about(only mentioned once)
C is not right because it has not been proved that you <em>can't </em>travel through the center of the Earth
(I'm assuming you got D wrong but just in case) I think it's safe to say that answer choice D is only a sum up of paragraph 2. *Basically it doesn't sum up the whole passage*
Answer:
I just searched this on brainly and now here we are.
Explanation: