Answer:
"It's great to be able to keep in contact with so many people with the click on the button."
Explanation:
The questions above is related to the article entitled "Social Networking Sites," written by <em>T.C. Henderson.</em> It talks about the preoccupation of people with social networking sites like <em>"Headnovel</em>" and <em>"MyDisgrace." </em>
Among the choices above, "It's great to be able to keep in contact with so many people with the click on the button" shows that social networking sites can be<em> impersonal</em>. Contacting people with the click on a button is <u>not a personal interaction</u> or a person-to-person communication. This means it is easy to contact people even <u>without their presence</u>.
So, this explains the answer.
Answer:
There are 2 of what most people call a day which is often called 12 hours which is really just 1 day.
Explanation:
a 24 hour period is known scientifically as a day but can often be misinterpreted as a 12 hour period this happens because of a lack of specificity.
The correct answer is C: Logos.
In this passage, Wiesel gives a specific example of the cost of indifference. Specifically, thanks to the indifference of the United States, 1000 lives were needlessly lost when a ship was sent back to Nazi Germany.
Answer A can be eliminated because no question is being asked in the passage. Answer B can be eliminated because the exact number killed is mentioned but is not the focus of the passage. Finally, Answer D can be eliminated because he is not retelling a sad story about death.
The main idea of the passage is that the indifference of the US resulted in the deaths of those aboard the St. Louis.
Answer:
Explanation:
<em>Immediately after assassinating King Duncan, Macbeth enters the stage and is visibly shaken by the entire affair. Macbeth looks at his bloody hands and tells his wife, "This is a sorry sight." Lady Macbeth demonstrates her resolute, composed disposition by telling her husband, "A foolish thought, to say a sorry sight." Macbeth proceeds to reveal his tortured mind by asking Lady Macbeth why he could not utter "Amen" in Duncan's chamber, which reflects his guilt and remorse. Lady Macbeth responds by advising her husband to dismiss his troubled thoughts and control his emotions. However, Macbeth continues to elaborate on his auditory hallucinations by telling his wife that the chamberlains said</em>
<em>Lady Macbeth responds by criticizing her husband's masculinity and instructing him to wash the blood from his hands while she places the daggers back inside Duncan's chamber. When the couple hears someone knocking at their door, Macbeth once again...</em>