The awnser is the letter A
I believe the answer is A
A - While the "radical southern states" are mentioned, it is only a part of the passage and not the main point. B- Nothing in the passage indicates that the North expected or demanded the war. The passage puts demand more on the southern states. C- The passage discusses the differences regarding slavery and the parties, and also discusses that slavery was a contributor and not necessarily the main reason for the Civil War D- Be careful! This answer states that the disputes between political parties had "little effect on the Civil War." The main theme of the passage certainly shows that much of the motivation for the Civil War was the differing perspectives of the parties. Does this help?
Answer:
Exercise regularly.
Get plenty of sleep.
Eat a healthy diet.
Stay mentally active.
Remain socially involved.
Explanation:
It is important to have a job because that is the way to earn money, and we need money so we could survive. But, actually, that is not the only reason why a job is so important to us. It is also important that we do what we like, because that improves our life's quality. If we have a job that we consider as important and meaningful, and we do it good, it will help us to feel that we live a meaningful life. On the other hand, if we are work something we don't like, our life will be stressful and disgustful.