this is from google okay
My mom she is always ready to sacrifice her everything for the sake of her child. The happiness of her child makes her happy and the tear of her child hurts her the most. She always tries to be the best mother for her child and does everything she thinks good for her child. A mother is the best gift of God to a child.
I believ it to be A for he belived that the repulicans had integrity
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
The claim is t<span>here was a time that people thought I should not even go to school because I did not talk.
D. (1)</span>