Answer:
when Mr. Smith was knocked cold on the floor and shes been spending her free time running from the cops.
Explanation:
I'm not exactly sure it's my guess.
D would turn out to be your answer
Answer:
"Ralph becomes upset that he and Simon are doing all of the work, realizing that everyone else is “bathing, or eating, or playing.”
Depends on how you wanna start it
"Piggy criticizes the others for letting the fire spread outside the fire-pit by asking, “How can [they] expect to be rescued if [they] don’t put first things first and act proper?” This leads to a confrontation on the mountain between Jack and Piggy which Ralph must diffuse."
Explanation:
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.