We can infer that the image of "in conquest stretched mine arm so far” actually suggests the following about the meaning of the passage: It is ridiculous that a man who has won so many battles would be afraid to tell the truth.
<h3>What is inference?</h3>
Inference refers to the conclusion that is actually arrived at after one has evaluated and experimented the available data and facts.
We see that that option B is the correct answer amongst others that actually suggests the meaning of the passage.
Learn more about inference on brainly.com/question/25913650
#SPJ1
Answer:
The phrase “on cloud nine” is an idiom that means a person is feeling very happy or satisfied. Example: Will was in desperate need of a job. He applied at every possible place that he could in his town, but no matter what he did, it seemed like no one wanted to hire him.
This should not be hard, so try and think of some of the things your library lacks. So you should have a small introduction (2-3 sentences), and try and put the main idea of your next paragraph into the last sentence of your introduction.
You may want to talk about what the library lacks (Internet access, audio-visual support, is not up to date with the newest, trendy books, does not offer suitable help to people with disabilities etc.). You can talk about all of this in one of your paragraphs, and use the conclusion to quickly sum up your main idea.
Good luck!