Answer:
Correct Answers:
The central idea of the passage: <u>-recruiters used deceptive practices</u>
The evidence the passage provide to support the central idea: <u>-logical</u>
Explanation:
In the passage, the central idea was about the deceptive approach of the recruiters in hiring people. This is based on the complaints by one of them about not being told that he would be going to Trinidad and not returning.
<em>And, the evidence which support this central idea was logical. Because, if the recruiters had not used tricks, they would not be able to recruit anyone. </em><em>This is because, none of them is willing to cross the water no matter the circumstances.</em>
Answer:
While driving to the airport, in an effort to distract herself from the thoughts of her ageing mother, the poet looks at the young trees 'sprinting'. The trees seem to be running past the moving car. The sprinting of the trees symbolises the rapidly passing years of human's life from childhood to old age
Explanation:
Answer:
I believe the correct answer is: his
On the second line explains that American people are both blithe and strong means being merry and at the same time strong.