1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
LekaFEV [45]
3 years ago
11

Election fraud involves which of the following activities?

English
1 answer:
Helen [10]3 years ago
8 0
The Answer is C, because Election Fraud can include voting for someone more than once.
You might be interested in
The Charge of the Light Brigade
Leno4ka [110]
I think it is a narrative poem (^^)
8 0
3 years ago
The “historical context” of a story refers to _____. A)the plot’s setting in real life. B)the main character’s opinion about wha
Serhud [2]
The answer is A) the plots, setting in real life.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage Which sentence from the passage is the best evidence that Ben is eager for the next family road trip to begin?
bazaltina [42]

Answer:

A

Explanation:

"A new cross-country adventure was just around the O corner this summer, and he couldn't wait to help his family plan it." The bus ride home was rauco

6 0
3 years ago
6 word memoirs to describe a character in to kill a mockingbird
Tema [17]
Open minded worried, bold young ones
6 0
3 years ago
Imagine you are a small child. Describe seeing something for the first time (eg: a train or plane or ferry). Write in the 1st pe
s2008m [1.1K]

Answer:

You told to Describe seeing something for the first time (eg: a train or plane or ferry). But i wrote about my first plan trip when I was a kid

Explanation:

My first train trip is still unforgettable for me, because with my adventures, my first traveler gave me a friend who is the most loved of me today. So I can not forget this day.   The talk is about when I was eight years old. My father was arranged by the company for his good work on behalf of his company for this day by rail. All reservation tickets and other arrangements were made by the company earlier. As soon as the information reached me was not the limit of my happiness.   Earlier, I had only heard about railways. For the first time today I was very excited, for this experience. At 10:30 pm, we reached New Delhi Railway Station. I was amazed at seeing the station building and the different kinds of people running. Many of the porter lugging us to carry our luggage together. Father further indicated one of them and then we reached a certain platform behind him. The car was already standing there. We had already reserved reserve seats and we sat down comfortably by keeping things down.   I used to shout tea and tea from the window and look at the man's side, then the crowd of people filling water in the front taps. Dad had bought some magazines from the bookseller I had just lost in the crowd of platforms that the whistle of the guard was heard and the car started running. That opportunity was very exciting for me.   There was another boy in my age in front of my berth. He was also traveling for the first time like me. Slowly we became friends His name was huge. We took dinner together at night and talked for a while. Then we laid a cotton sheet on our seats and lie down.   Father had already bought two pillows in which he flooded me with his breath. Then when I closed my eyes, I was enjoying the sound of the train's moving sound. After some time we were sleepy.  When I opened my eyes in the morning, the scene at that time was very pleasant. The train was running fast and tired of running away. On the way, green trees were showing all kinds of trees, animals and birds. Hot breakfast and coffee were found in the train itself. The exterior lively scene was very seductive.   After breakfast, Vishal has fascinated everyone with his poems. Meanwhile, our train stayed at a big station. I asked permission from Father to descend on the platform. They gave permission, so I brought water from there in my bottle. Our car started again. I sat near the window and started enjoying the outdoor scene.   After some time we reached the destination. We picked up our luggage and got off the train. In fact, I have not forgotten that very pleasant journey even today. It is his happy memories, which makes me want to travel frequently. I eagerly wait for vacations so that I can get an opportunity to travel.

NOTE: well I must say that you have done a great job by telling others to do your  homework but don't worry you are saved cuz this little writer helped you from the overloads of other homework . Infact, you have to do me a favor plz mark it as brainliest  

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Every year, "Time Magazine" chooses one noteworthy person or group to be the "Person of the Year." The editors give the award to
    5·1 answer
  • Which action should be the first step in dealing with a problem concerning a product or service you purchased?
    8·2 answers
  • What does “thou dost snore distinctly. There’s meaning in thy snores.” mean in the Tempest?
    13·1 answer
  • what is the main literay device device used by the writer to achieve this purpose. A.onomatopeia, B.simile, C.Metaphor, D.sarcas
    14·1 answer
  • The title "Another evening at the club" is close in meaning to "just another evening at the club." Given the events of the story
    8·1 answer
  • Lines 5-11: Why does the author choose not to reveal the contents of Juan’s letter to Mariana?
    8·1 answer
  • Which of these excerpts from act I of Shakespeare’s Twelfth Night informs the audience that Olivia has gone into a self-imposed
    15·2 answers
  • Which sentence from the passage supports your answer to part A. The giver
    15·2 answers
  • Read the excerpt from Muir's essay "Calypso Borealis" and answer the question.
    14·1 answer
  • Which of the following allows for less bias and a more neutral understanding of information for a reader?
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!