1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aleksandr82 [10.1K]
3 years ago
15

La reunión _____ en la sala de conferencia. está es están son

Spanish
1 answer:
dsp733 years ago
3 0
The correct answer is, es. La reunión es en la sala de conferencia.
You might be interested in
El Reto de Hoy copiar título y cuadro comparativo Cuadro comparativo sobre la clasificación de los sectores y su impacto ambient
Kamila [148]

Answer:

they are telling you what to do not a question, i did translate it for you though

Explanation:

Today's Challenge copy title and comparative table Comparative Table on the classification of sectors and their environmental impact by their technical processes, as well as their possible solutions.

7 0
3 years ago
El pronombre de complemento directo puede preceder al verbo conjugado o añadirse al final del …
Firlakuza [10]
Va hacer el núcleo y la respuesta infinitivo también sujeto
4 0
3 years ago
Mira los dibujos y describe lo que está pasando. usa los verbos de la lista.
Liono4ka [1.6K]
There's no picture, no verbs, can you fix the question
6 0
3 years ago
Can someone please help me with ser and estar
inessss [21]

Answer:

Explanation: Ser is generally used when describing permanent things (Nationality, Occupation, Physical description, Personality, Time and dates, Events, Relationships, Possession) and Estar when describing temporary things (Location, Emotions, Moods, Temporary conditions)

im so sorry i hope i did it right.

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!<br><br> Spanish questions 1 - 12
AysviL [449]
<h3>Spanish questions 1 - 12</h3>

Answers:

1. ¿Cómo es la chica?

Answer 1a: La chica es atlética.

Translation 1a: The girl is athletic.

Answer 1b: La chica es elástica.

Translation 1b: The girl is elastic.

Answer 1c: La chica es joven.

Translation 1c: The girl is young.

<h3>Conjugate gustar correctly.</h3>

2. A Elastigirl le ___ las aventuras.

Answer 2: A Elastigirl le gustan las aventuras.

Translation 2: Elastigirl likes adventures.

3. A Elastigirl le ___ su perro.

Answer 3: A Elastigirl le gusta su perro.

Translation 3: Elastigirl likes her dog.

3b. ¿Cómo está el chico?

Answer 3b: El chico está temblando.

Translation 3b: The boy is shaking.

4. ¿Qué tiene el chico?

Answer 4: El chico tiene frío.

Translation 4: The boy is cold.

<h3>LA FAMILIA</h3>

5. La madre de mi madre es mi  ____

Answer 5: La madre de mi madre es mi abuela.

Translation 5: My mother's mother is my grandmother.

6. Yo soy el/la ___ de mis abuelos

Answer 6: Yo soy el/la nieto/a de mis abuelos.

Translation 6: I am the grandchild of my grandparents.

7. El hijo de mis tíos es mi  ____

Answer 7: El hijo de mis tíos es mi primo.

Translation 7: My uncles' son is my cousin.

8. El hermano de mi madre es mi  ____

Answer 8: El hermano de mi madre es mi tío.

Translation 8: My mother's brother is my uncle.

<h3>Indirect Object Pronouns</h3>

9. Susana ___ compra la camisa para mí.

Answer 9: Susana me compra la camisa para mí.

Translation 9: Susana buys the shirt for me.

10. Yo ___ mando cartas a mi novio.

Answer 10: Yo le mando cartas a mi novio.

Translation 10: I send letters to my boyfriend.

11. Beatriz y Maruja ___ envían los regalos a nosotros.

Answer 11: Beatriz y Maruja nos envían los regalos a nosotros.

Translation 11: Beatriz and Maruja send the gifts to us.

12. Margarita y Marisol __ escriben las tarjetas a los amigos.

Answer 12: Margarita y Marisol les escriben las tarjetas a los amigos.

Translation 12: Margarita and Marisol write the cards to their friends.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Hace mucho tiempo que no visito a (visit) los padres de mi padre, es decir, a mis (1) paternos. Ellos viven con un hermano y una
    6·2 answers
  • El D.F. está en un(a) ____________.
    13·2 answers
  • Selena Quintanilla-Pérez fue cantante y ________ de ropa.
    12·2 answers
  • ¿__________ tú a comer? sale sales salgo saléis
    13·2 answers
  • Quiénes participaron en el encuentro que auspició ONU-Hábitat? Los ciudadanos que disfrutan de los espacios públicos Ciudadanos
    14·1 answer
  • Select the correct form of the verb. ¿_________ tú en Argentina?
    10·2 answers
  • Explain how water and corn syrup are able to mix​
    9·1 answer
  • Read and choose the option with the correct article to complete the sentence.
    12·2 answers
  • Where is the church located?
    10·2 answers
  • ¿Por qué es importante realizar una buena narración?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!