Answer:
You can get more information and most of the time you can get more POVs and different perpectives.
Explanation:
The answer is d. because I did this and got 100
Answer:
Stranger Things>:)) unless you have already-
Answer:
Nevermore
Explanation:
Furthermore, the quote “Nevermore,” which all the raven says, represents him losing his wife and the repeating losses in his life.
The statement that is the most objective summary of the passage is "Sugar cane is no longer the main source of sweetness for most people," option D.
What is a summary?
A summary is a short text that functions as a briefer version of another text, covering its main ideas and topics. A summary is considered objective when it does not add its author's own opinions to the text, when it simply states the facts already provided in the original text.
Let'a analyze each summary provided in the question:
- Option A - There is bias when the author judges habits as "poor." Not objective.
- Option B - There is bias when the author judges techniques as "better." Not objective.
- Option C - Again, there is bias when the author judges the work as not interesting. Not objective.
- Option D - Correct answer choice. There is no bias present, the author is simply stating a fact. Objective summary.
With the considerations above in mind, we can conclude that the most objective summary is provided in letter D.
Note: It is possible to answer this question safely even without the passage. All we must do is look for opinions or biases in each answer choice.
Learn more about summaries here:
brainly.com/question/14328692
#SPJ1