Answer:
1. The passage suggests that the daughter is trying to be...
C. sneaky
2. According to the text, the dad seems easily...
C. persuaded by his daughter
Explanation:
1.
From the passage, I infer that she is attempting to do something for her mom without her mom finding out beforehand. This means that she must be sneaky.
2.
In the text, it shows how just after Kelli put on her "sad face," her dad caved in to her plan and decided to help.
Answer:
Friar Laurence is a trustworthy man.
Explanation:
William Shakespeare's "Romeo and Juliet" revolves around the fateful love story of two young lovers amidst their family feud. The play deals with themes of love, loyalty, society, class, hatred, etc.
In the given lines from Act IV scene iii of the play, Juliet is alone in her room right before the day she's to marry Paris. She contemplates what to do and then decided to drink the sleeping potion that Friar Laurence had given her. This will help present the chance to give Romeo enough time to get to Juliet's tomb and steal her, and then they can run away.
And in Juliet's act of taking the potion, even though she suspects <em>"the friar Subtly hath minister'd to have me dead"</em> and given her poison instead, she has trust in the man. Moreover, the lines <em>"For he hath still been tried a holy man" </em>suggests the holy man be a trustworthy man.
Thus, the correct answer is the second option.
4. Journey to the Centre of the Earth
Science Fiction
This is science fiction because although it is not a true story, it involves scientific concepts such as dinosaurs, volcanoes, and prehistoric man.
5. No Way In
Realistic Fiction
This gives a detailed description of what a high school student may go through whilst trying to fit into a new environment. This is relatable and this, it is realistic to what a high school student's experience is really like.
6. Bump in the Night
Historical Fiction
Although the characters and their part in this historical event are fictional, the historical event taking place is not fictional. It describes what a soldier experiences during a war and the psyche processes that take place.
This could be realistic fiction but as it involves the American Civil War, historical fiction is more relevant.
Answer:
its : What goes around comes around!