Answer:
Fostering good relationships with students will depend on the cumulative effect of positive interactions; some routine interactions won't rise to the level of high influence and affect.
Explanation:
The progress of positive relationships between educators and students is a crucial element of good teaching and scholar learning. This relationship determines how included students feel and boost their participation. This, of course, depends on the repercussions of positive interactions accumulating over time. On the other hand, the use of routines to promote interactions is effective in some cases but not in others.
Answer:
56 rows
Explanation:
To find the answer, divide 4032 by 72
4032÷72=56
The oreads are surprised about the reaction because <span>The Oreads thought that the pool was sad about losing Narcissus' beauty, but the pool is sad about losing the opportunity to view itself. (it imply that everytime narcissus admire his own beauty at the pool, the pool actually seize it as an opportunity to also see its reflection in narcissus eyes)
</span>
Answer:
10
Explanation:
When you are annotating the text, in other words underlining and highlighting key passages, don't highlight too much of the text or you will not remember what you read as well. Try to pick out the key passages and underline only about 10% (TEN) of the text.
Annotating a text is a means by which the reader gets to understand the passage or article better after finishing reading. To annotate requires the reader to map out the author's central points, the standpoint of the text, major areas of emphasis, and the reader's view.
Steps in annotating the passage involve, surveying, skimming, and reading, all of which involve picking up key passages and underline only about 10% (TEN) of the text.