The answer is C because Burma is rich with its resources that no one pays attention to the human rights
Answer:
Asteroids can cause great damage if they collide with Earth.
Explanation:
The above statement is actually the passage that is too broad in the passage. A "too broad" statement is one that lacks details and also too general. Such statements tend to cover generalize and cover many possible issues/topics. In such statement, different topics can fit within it.
From the above selected statement, one can see that the statement is too general and details. It wasn't specific on what damage it causes and the type of asteroid that causes what it causes.
The Red Terror was a period of the political repression and mass killings carried out by Bolsheviks after the beginning of the Russian Civil War in 1918.
Answer:
Explanation:
did u just give me homework
After looking at the graph and doing some research, the compass direction in which the Pacific Plate has moved during the last 4.6 million years is from the SE towards the NW. You can also write it other ways such as, NNW, to the northwest, or west northwest.