<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
Answer:
I got you
Explanation:
I think wonderful things is about some very nice things in the world. We need to conserve these things because of global warming and climate change so if humans don't change these things will be ruined.
Making objective observations
“Motivation is what a person, or a character, wants. It is the reason he or she acts a certain way.” Point out the root motive, which students may have heard in terms of the motive related to anything from why someone does charity work or commits a crime.