1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Evgesh-ka [11]
3 years ago
14

8.06 Prueba 25 points on this one and my last one

Spanish
1 answer:
Gekata [30.6K]3 years ago
5 0

Fill in the blank.

Question 1 : Compré los _____ de chocolate para comer durante la película.

Answer 1: Compré los bombones de chocolate para comer durante la película.

Translation: I bought the <u>chocolates</u> to eat during the movie.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 2: Nosotros no ____ nada la semana que viene. (hacer)

Answer 2: Nosotros no haremos nada la semana que viene.

Translation: We will not do anything next week.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 3: Yo _____ estudiar este fin de semana. (poder)

Answer 3: Yo podré estudiar este fin de semana.

Translation: I will be able to study this weekend.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 4: La ropa ____ en la maleta. (caber)

Answer 4: La ropa cabrá en la maleta.

Translation: The clothes will fit in the suitcase.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 5: Tú ____ ir a la fiesta. (poder)

Answer 5: Tú podrás ir a la fiesta.

Translation: You will be able to go to the party.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 6: Tú ___ con tu familia. (venir)

Answer 6: Tú vendrás con tu familia.

Translation: You will come with your family.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 7: Yo ___ mantequilla en las palomitas. (poner)

Answer 7: Yo pondré mantequilla en las palomitas.

Translation: I'll put butter in the popcorn.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 8: Usted ___ de la casa temprano. (salir)

Answer 8: Usted saldrá de la casa temprano.

Translation: You will leave the house early.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 9: Nosotros no ___ ir al cine esta noche. (querer)

Answer 9: Nosotros no querremos ir al cine esta noche.

Translation: We will not want to go to the movies tonight.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 10: Mi libro no ___ en la mochila. (caber)

Answer 10: Mi libro no cabrá en la mochila.

Translation: My book will not fit in the backpack.

Fill in the blank.

Question 11: Compré palomitas en la ___ del cine.

Answer 11: Compré palomitas en la cantina del cine.

Translation: I bought popcorn in the cinema <u>canteen</u>.

Fill in the blank.

Question 12: Mi mamá me dio una ___ para ver una película hoy.

Answer 12: Mi mamá me dio una entrada para ver una película hoy.

Translation: My mom gave me a <u>ticket</u> to see a movie today.

Fill in the blank.

Question 13: En el cine yo me senté en una ___ muy cómoda.

Answer 13: En el cine yo me senté en una butaca muy cómoda.

Translation: In the cinema I sat in a very comfortable <u>armchair</u>.

Fill in the blank.

Question 14: El hombre es un actor y la mujer es una ____.

Answer 14: El hombre es un actor y la mujer es una actriz.

Translation: The man is an actor and the woman is an <u>actress</u>.

Fill in the blank.

Question 15: Otra palabra para la boletería es la ____.

Answer 15: Otra palabra para la boletería es la taquilla.

Translation: Another word for the box office is the <u>ticket office</u>.

\textit{\textbf{Spymore}}

You might be interested in
Which word correctly completes the sentence?
quester [9]

Answer:

C. Escucho

Explanation:

The verb “escuchar” means to listen. So we conjugate the verb to the Yo form, which would be escucho

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose the correct verb to logically complete the sentence. Mi padre ______________ a la piscina con nosotros
BabaBlast [244]

It is "va" because the a in va represents he, she, and you (formal). He is going to the pool, so it is 'Mi padre va a la piscina con nosotros.'

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the best response to the following question? ¿Dónde compras gasolina? en el gasoleo en el petroleo en el alto en la gaso
Mademuasel [1]
The best response to the question : en la gasolinera
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Tengo que hacer un anuncio, pero no entiendo nada
SVEN [57.7K]
Do you have a picture of the anuncio your are talking about?
4 0
3 years ago
Anybody that knows spanish pls help
olga_2 [115]
1. iban
2. Pasaban
3.jugaban
4. Hacían
5. Veía
6. iba
7. Llamaba
8. Era
9. Querían
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Have you written the letter?
    7·2 answers
  • Mi hermana ___________ mucho dinero en la tienda de ropa. gasto gastáis gasta gastan
    10·2 answers
  • Whats is the usual grading scale in Spanish speaking countries?
    8·2 answers
  • help plz ! ! ! ! ! ! ! !
    14·2 answers
  • I need the answers to this for 20 points
    13·1 answer
  • Question 1 with 1 blankFátima no podrá entrar a clase a menos que (quitarse) el hiyab. Question 2 with 1 blankBelén usará todos
    15·2 answers
  • NEED ANSWER what is generally found at the top of infographics or specifically the altar de muertos one
    6·1 answer
  • Yo tomo mucho _____ de naranja.
    11·2 answers
  • In this activity, you will submit the work you completed for the "Explore: Products" assignment. Type your response directly int
    12·1 answer
  • Los Paìses Hispanohablantes
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!