Answer:
The conclusion that can be drawn based on the given passage is that the Tenth Amendment restricts the power of federal government and enlarges the state government power.
Explanation:
The Tenth Amendment in the U. S. Constitution was sanctioned on 15th December, 1791 in the Bill of Rights. The Tenth Amendment of the Constitution gives increased power to the state government than the federal government. This amendment gives power to the federal governent only in the areas that are mentioned in the Constitution.
The rest of the powers that are not bestowed to the federal government is sanctioned to the state government or the people. The 'powers' that the US Supreme Court specifies given to the state government are related to commerce, laws, familial relations, etc.
Thus the conclusion drawn based on the passage is that the Tenth Amendment gives increased power to the state government and also creates a balance between the powers of the federal government and the state government.
Answer:
i'm pretty sure the answer is B
Explanation:
Answer is B
<span> General Burgoyne gave a message to a courier who ended up giving it to the Americans</span>
Rapid modernization and the formation of a strong military made Japan very powerful.
They continued their prosperity by moving south of the Huang River. There they <span>ruled for another 150 years.
Hope this helps!:)</span>