Answer: It would help because you would have the right to have your trial heard by several more people who make up a jury. and that it prevents any judge from overruling a jury's decision unless there's a violation of common law at hand.
Explanation:
For example, the right to a jury trial applies to cases brought under federal statutes that prohibit race or gender discrimination in housing or employment. But importantly, the Seventh Amendment guarantees the right to a jury trial only in federal court, not in state court.
The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
Gun laws need to be revised
Yup, that is indeed true. For example, a merit scholarship is given to a student who has shown exceptional academic performance.