I think that it is Problem/solution
Answer:
Can you please provide a full picture of the passage? it's kinda cropped on the sides, I tried reading it despite the issue and I believe the answer might be 3
Explanation:
Since the passage (mostly) talks about forgetting and moving forward on..I believe so
Answer:
Black and White world is much easier to control
Explanation:
As the Giver tells Jonas, in order to gain control of certain things such as the weather, for example—the community had to let go of others. And one of the things it got rid of was color
The reason why people voted for Kamala Harris is because 1 she’s Been a defender and reproductive rights and healthcare. She stood up for communities mostly people of color with low incomes. She is also the first Women Vice President and Vice President of color. When she gets into office Kamal and Biden are going to have a coronavirus plan that will hopefully slow down the cases that will be set to activate the day she is in office. Hope this helps