Answer:
Hypnotize your teacher do give you passing grades
Explanation:
lol its possible
plus it was my best idea.
it works, ive done it and passed. They dont remember a thing... >:)
plz give me brainliest
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
Answer:
<u>Translated into English from Latin:</u>
"
So that became the kind of games of light bodies, because by many of the families was well spoken of, it is not they ever on ensuring that the<u> kids in the region had great affection for the different trivial games, as this act of the kids was greatly praised by many families and more over by the whole society.</u>"
Explanation:
The kids inside the region avoided to play any trivial games and did not indulged any such activities which were considered lam or weak by the society. As the young kids wanted there parents to feel proud over them and praise each kid for there behavior or character(as they wanted to look more decent and obedient).
A portfolio with a high percentage of stocks.
Answer:
Translation (Japanese to English):
Nico Niconi!
Smile in your heart!
Nico Nico Yazawa delivers a smile!
Remember Nico Nico, Love Nico!
Traducción (japonesa a español)
Nico Niconi!
¡Sonríe en tu corazón!
¡Nico Nico Yazawa ofrece una sonrisa!
¡Recuerda a Nico Nico, Love Nico!
Explanation:
Hope this helps! :D
¡Espero que esto ayude!