1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anna007 [38]
3 years ago
11

Read lines 5‒9 from "The Olympic Swimmer." Swimmers swivel, splash, and kick Back and forth in a clear, blue pool; Like fish at

play in Neptune's sea. Swimming relaxed, and calm, and free. These stars, like sharks, cut the waves - 10.
The author most likely uses the images in this stanza to imply that (1 point)
(a)swimming can be a form of recreation.
(b)swimmers appear to enjoy their sport.
(c)swimming provides a sense of fulfillment.
(d)swimmers move smoothly through the water.
English
2 answers:
alexdok [17]3 years ago
6 0

Answer:

C). Swimming provides a sense of fulfillment.

Explanation:

Imagery is one of the most commonly employed devices by the authors to provide vivid description that assists the readers to visualize the given content and understand it more comprehensively.

As per the question, the implicit meaning of the images employed would most likely be displayed through option C as it appropriately demonstrates that 'swimming proposes a sense of fulfillment'. <em>The use of words like 'swivel', 'splash', 'clear', 'blue', 'calm', etc. help offer descriptive details that propose the idea that swimming offers a feeling of contentment and gratification(also reflected by the words like 'relaxed', 'free', etc.).</em> Thus, <u>option C</u> is the correct answer.

Ksenya-84 [330]3 years ago
4 0

The correct answer is C, swimming provides a sense of fulfillment.

You might be interested in
I dont know which one is right
a_sh-v [17]
I would say work ethic because that shows how much they’re willing to work for something and it really reveals their character. If they have low work ethic they probably don’t/won’t do anything and that’s not someone you want to be around.
4 0
3 years ago
I will mark you brainlist!
mixer [17]

Answer:

Plagiarism is the act of using someone else's words, thoughts or ideas as your own.

Explanation:

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Consider this student response.
Svetach [21]

Answer:

d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.

Explanation:

The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.

From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.

Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.

3 0
3 years ago
The most important thing is that we should have freedom of thought. It is not easy as it sounds. For
SVEN [57.7K]

Answer:

The most important thing is that we should have freedom of thought. It is not easy as it sounds. For everyone likes to have this freedom for himself. But is not ready to give it to others when they express different opinions. It usually happens in a particular case when the differences of opinion arise on such important matters as religion or politics. But if we refuse to let other people hold their opinion on these matters and especially we try to force them to accept our own, progress is impossible. If everyone went onthinking the same things as his ancestors thought, progress would come to an end because as the Buddha said “What a man thinks, he becomes”. So if we think exactly what our forefathers thought, we shall remain in the condition in which they were. Our thoughts depend a good deal upon what we read and what we talk about. Therefore if we want to think new thoughts, we must try to study all sides of the topic that comes before us and not to be content only with what we read in newspapers or what others say. 1. Why are we not ready to give freedom to people?

Explanation:

5 0
3 years ago
Which two prominent sounds increase the tension in the story? A. the revelers and the bells B. the clock and the revelers C. the
Mandarinka [93]
<span>The two prominent sounds that increases the tension in the story The Masque of the Red Death by Edgar Allan Poe are the revelers and the bells. The answer is letter A. It is a story which centers around the sin, death, madness and end of the world. It clearly depicts the horror and violence of the story base on how it is presented with death impersonating one of the people to slaughter them all.</span><span />
3 0
3 years ago
Other questions:
  • What does old woman swamp symbolize to doodle and brother
    13·1 answer
  • Please help + brainliesting
    13·1 answer
  • Here are the stories!
    7·1 answer
  • HELLO THEIR ANYONE WANA TALK IM BORED :)
    14·2 answers
  • Do you think teens should have phones
    10·1 answer
  • 1. Put in order
    15·1 answer
  • Which excerpt from Cristina Garcia’s Dreaming in Cuban best exemplifies magic realism?
    5·2 answers
  • Characters in Gothic literature present their tales to us as “case studies,” in which they describe all the internal and externa
    10·2 answers
  • Ayo, u somewhat low on points? Well I gotchu. Just answer this "question" and ya get 10 free points
    14·2 answers
  • One success of the Second New Deal was:
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!