1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
choli [55]
3 years ago
14

II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided, use them in your answer. 1.

¿Adónde vas para comprar libros? 2. ¿Adónde van Uds. para ver una película? 3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel) 4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum) 5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement. 6. ¿Tienes que estudiar mucho? 7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta? 8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance. 9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30) 10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)
Spanish
1 answer:
earnstyle [38]3 years ago
6 0
<h3>II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided,  use them in your answer.</h3>

1. ¿Adónde vas para comprar libros?  

Answer 1 : Voy a una librería para comprar libros.

2. ¿Adónde van Uds. para ver una película?  

Answer 2 : Vamos al cine para ver una película.

3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel)  

Answer 3 : Hoy tengo que leer una novela.

4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum)  

Answer 4 : Esta noche voy a ir al museo.

5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement.

Answer 5 : Gracias por tu invitación, pero tienes que disculparme porque ya tengo otro compromiso.

6. ¿Tienes que estudiar mucho?  

Answer 6 : Sí, porque estoy preparando los exámenes.

7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta?  

Answer 7 : Sí, vamos al correo para mandar una carta.

8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance.  

Answer 8 : Me encantaría ir a bailar a algún club.

9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30)  

Answer 9 : Voy a ir a la biblioteca a las 6:30.

10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)

Answer 10 : Voy a la panadería porque tengo que comprar pan.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

You might be interested in
Explica la evolución del término Democracia a través de la historia.
lianna [129]
La democracia modernizada, como gobierno de la mayoría de la población, comenzó a aparecer en la segunda mitad del siglo XVII-XVIII junto con el sufragio universal, luego de la abolición generalizada de la esclavitud y la sanción de constituciones que no reconocían los derechos humanos.
i think that’s help u
4 0
3 years ago
Using what you have learned, write a Spanish description of the family in the illustration. You may include anything you can thi
Harman [31]
Where’s the illustration?
7 0
2 years ago
Which word correctly completes this sentence?
IRINA_888 [86]
The correct answer is (el estomago)
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
A Eduardo le duele el codo
Mademuasel [1]
Are you wanting to translate into English? If so, it's Eduardo hurts his elbow. 

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
¿Cierto o falso? Conjugations in the preterit are the same for -ar and -ir verbs.
julia-pushkina [17]
Falso, conjugations in -ir & -er are the same, NOT -ar & -ir
7 0
3 years ago
Other questions:
  • Read and choose the option with the correct word or words to complete the sentence.
    14·2 answers
  • Prompt
    13·2 answers
  • Que quiere conseguir Cristina? Casa de muñecas
    12·2 answers
  • (03.03 MC)
    6·1 answer
  • Are the days of the months capilized in Spanish
    12·2 answers
  • Solve crossword puzzle
    12·2 answers
  • Informal tu commands.
    11·2 answers
  • POSS
    13·1 answer
  • Estoy limpiando la casa. Voy a ___ la cocina ahora
    5·2 answers
  • can anyone plzz help me with these Spanish questions? please,, put the correct tense presente de subjuntivo or infinitivo, 1= le
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!