Answer: C. It reveals that obstacles can be overcome by resilience and determination.
Explanation:
In the frame story, Sindbad is marooned or shipwrecked after he sets sail from Basra with the merchandise. He is able to survive the terrible dangers he encounters by a combination of resourcefulness and luck and returns home with a fortune.
Sindbad's movement from prosperity to loss, experienced during a voyage filled with adventure, and back to prosperity, achieved when he returns home, is repeated in the structure of each tale. The details of the stories of the voyages shed considerable light on seafaring and trade in the East.
We need the article to answer a question dont u think
Answer:
My soul is on fire
Because of desire,
Explanation:
cause it is explaining what he feels
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.