Answer:
D
Explanation:
The passage is unclear for the following reasons.
1. Slavery was still allowed even though all men were supposedly created equal.
2. At the time, only property owners could vote.
3. The passage says nothing about women's rights, which would start a century long process of desegregation amongst gender.
Answer:
becuase the cost of production started to fall. and the efforts that the farmers were trying to make were hopeless. so this led to the populist party
Explanation:
The answer is D this calendar is called the Julian calendar.
D) Establishing the Courts right to Review the constitutionality of federal laws
Answer:
mark me as brainliest plz
Explanation:
Written sources help in cross-checking data or information collected from oral and other sources of historical knowledge. This help to reach reliable conclusions. Documents provide more detailed information than oral sources, e.g. dates, illustrative pictures, names of participants in events