A picker watch can’t be hold on your wrist and the watch he wears on his wrist is newer than a pocket watch
Answer:if you copy and paste the answer to brainly it will tell you the answers that's the best i can sorry
Explanation:
Answer:
not really to prevent looting in my opinion
Explanation:
I think it's so that shoppers know that it's owned by people who have been affected widely by racism and discrimination. Therefore,people who acknowledge their suffering could be more inclined to shop there as they may feel empathetic towards them. I'm open to discuss
Answer:
legal meetings
Explanation:
a gather of people to discuss problems
Answer:
D
Explanation:
Choice A would make sense for the first sentence, but not the rest. Choice B is supported by the part of the passage that says, "...I am weightless again, flying past the other runners". The choice C isn't supported whatsoever because the passage does not say whether or not Squeaky wins, nor does it talk about working hard to prepare for the race. The choice D is supported by the positive self-talk and the resulting physical response (running faster) that the passage describes. This is why I believe D is the best answer.
D. Success is possible if one truly believes in oneself