I don’t see what is so confusing about that also we can’t help you because it says provide at least one quote from the original speech and well whatever it is I need to read I don’t know the name of it.
Just reply to this comment with the things I need and I’ll try to get it done.
Sorry
Answer:
yes it will become true but now african are working for their nation
This question is culled from the passage; "Benjamin Franklin: About An American Life". Given the content of this passage, we can deduce that it is;
- D: A biography of Franklin intended for a general audience.
A biography is an account of the life and affairs of a person. Walter Issacson wrote a biography of Benjamin in which recounted several aspects of his life.
For example, he made the statement, "Some who see the selection of Franklin in the world today fret about a shallowness of soul and a spiritual complacency that seem to permeate a culture of materialism."
This statement shows that the writer was recounting the style and ways of Benjamin Franklin and how the American public viewed him.
Thus, we can deduce that the passage is a biography of Benjamin Franklin that is meant for a general audience.
Learn more here:
brainly.com/question/1623871
Answer:

Explanation:
Many things people use everyday come from plants, trees and forests. They do not come from the ocean. Almost all the things we use everyday come from plants as they are the producers. Apart from food, they benefit us a lot too.
![\rule[225]{225}{2}](https://tex.z-dn.net/?f=%5Crule%5B225%5D%7B225%7D%7B2%7D)
Hope this helped!
<h3>~AH1807</h3>
Answer:
One central idea of the story is young love and how it powerful it can be at giving hope so Option A is a quotation that represents that: "The soul of her youth clamored for its rights; for a share in the world's glory and exultation."
Explanation:
The story The Locket by Kate Chopin revolves around the love between her and Edmond. She had gifted him a locket with a picture of her parents and Edmond believed it brought him luck on the battlefield. Octavie believes that Edmond is dead because her locket was found on a dead soldier. Octavie's grief also seems to be because her relationship with Edmond was not formal and that in some way her rights to love him were being denied in the scene when she is with Edmond's father (reinforced by his authority as a judge): "Octavie felt a little hurt; as if he wished to debar her from share and parcel in the burden of affliction which had been placed upon all of them."