1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
SVETLANKA909090 [29]
4 years ago
8

^ The photo is the final paragraph to help answer the question

English
2 answers:
Rasek [7]4 years ago
4 1
The answer is going to be b Bc just pick b
Sidana [21]4 years ago
4 0
The answer is B I hope this helps
You might be interested in
What's the summary of <br>Cormandel fishers,sorojini naidu​
noname [10]

Answer:

Summary of Cormandel Fishers -

<u>Stanza 1</u>

In stanza 1, the poet asks the fishermen to “Rise” as the day is about to appear. She uses some symbols to tell this. First, she says that the wakening skies pray to the morning light which means that the sky which was sleeping in the night has woken up and is welcoming the light. Here the poet uses personification by using wakening for the sky.

The wind lies asleep in the arms of the dawn like a child that has cried all night refers to the atrocities that the land of India and the people of India had suffered in the hands by British during their cruel rule. With the independence, it will vanish away.

Come, let us gather our nets from the shore and set our catamarans free. In this line, the poet asks the freedom fighters of India to take their weapons (nets) To capture the leaping wealth of the tide, i.e. the freedom of India because they are the kings of the sea! which refers to India.

<u>Stanza 2</u>

In the second stanza, the poet urges the freedom fighters not to delay and at once start fighting as the leaders (sea-gulls) have declared a war against the British and they should follow their leader’s path.

According to the poet, The sea is our mother, the cloud is our brother, the waves are our comrades all i.e. the land theirs and everything in it is their family and hence they (the freedom fighters) need not fear.

The land which is mother-god will protect them from the wind or the foreign rulers and protect them (the freedom fighters).

<u>Stanza 3</u>

In the final stanza, the poet says that the comforts and the joys that the Indians enjoy under the might be sweet but the fragrance of independence and the feeling of being free is quite sweeter and hence the freedom fighters should wage a final war on the British.

Explanation:

There you go....

GOOD LUCK !!!

8 0
3 years ago
PART B: which quote from the text best supports the answer to part a?
Over [174]

Answer:A. maybe? i cant tell

Explanation:

7 0
3 years ago
What is the answer to this question from the short story “Miss Brill”
mestny [16]

Answer:

C

Explanation:

In the beginning of the story (which I read just for you ;) ), Miss Brill takes the fur out of the box and proudly dons it. She goes about her day, feeling pretty darn good, until " a boy and girl came and sat down ... beautifully dressed; they were in love." They're incredibly rude to her: the boy refers to Miss Brill as "that stupid old thing" and the girl calls the precious fur "exactly like a fried whiting." Driving the message home, the author notes that, usually, Miss Brill buys a slice of cake as a treat; however, this time, she "passed the baker's by," goes home, and "quickly; quickly, without looking, laid it [the fur] inside." The author's repeated use of the word "quickly" further emphasizes Miss Brill's shame and self-consciousness. What a sad story :( Hope that helps!

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
This refers to the time and place in which the story happens​
zheka24 [161]

Answer:

the setting

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following is not one of the main purposes an author has for
yan [13]
I believe it’s d bc no ones reads about how to become famous ppl read it to hear what they went through and entail them and persuade them to do something if they were thinking about it
4 0
3 years ago
Other questions:
  • Based on these passages, what do both authors believe is worth fighting for?
    15·2 answers
  • Which character from american born chinese experiences a character arc
    10·1 answer
  • What are examples of rough draft introductions of people
    11·1 answer
  • A procedural text that explains how to program a thermostat to turn on automatically when the temperature drops below 50 degree.
    5·2 answers
  • Rewrite the sentences in such a way that they mean almost the same as those printed before them.
    10·1 answer
  • Frolic most nearly means?
    14·1 answer
  • I need help as soon as possible!
    7·2 answers
  • 10 Candy's dog was shot because it was considered to be old, sick, and useless.
    8·1 answer
  • (just search up ''RED fox fur coat passage by gersao for the passsage)
    6·1 answer
  • Valid Voices: Evaluating Two Arguments. What kind of reasoning does Simmons use in the second paragraph? Is her reasoning sound?
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!