Answer:
It is ironic that Romeo compares Juliet to “a snowy dove trooping with crows” when he first sees her at the party because he came to the Masquerade for Rosaline, but the girl that he distinguished easily was Juliet. The previous statement in Scene 2 that this line recalls is when Benevoli stated, “Compare her face with some that I shall show, And I will make thee think thy swan a crow.” That quote was about Rosaline and it ended up being true. Romeo saw Juliet and immediately fell in love with her and found her much more beautiful.
Explanation:
Answer:
eir audience? Did they touch on similar themes and concepts?
Develop a Claim. Study the information in your table. You may notice that some columns have more similarities and
others have more differences. This type of observation can help you make a claim in your speech. You can use this
sentence frame for your claim:
While both speeches have a similar [audience, purpose, message], one speech has a distinctive ſâudienc
Explanation:
eir audience? Did they touch on similar themes and concepts?
Develop a Claim. Study the information in your table. You may notice that some columns have more similarities and
others have more differences. This type of observation can help you make a claim in your speech. You can use this
sentence frame for your claim:
While both speeches have a similar [audience, purpose, message], one speech has a distinctive ſâudienc
The writers who most likely influenced our Founding Fathers are Locke and Voltaire, as well as Spinoza and Rousseau.
These writers were very political in nature, and their ideas about a free country resonated with the Founding Fathers when they wanted to establish a liberated America based on the principles of democracy and natural freedoms, as well as basic and more advanced human rights.
It is in a remote location
railway depots are on open land; locomotives pull trains which are usually not in populated cites
It should be noted that the inference about the non-Jewish Germans can be gotten from the context clues in the story.
<h3>What is an inference?</h3>
Your question is incomplete as you didn't providetye passage. Therefore, an overview will be given. An inference simply means the conclusion that's is deduced from the information or evidence given.
It's important to read and understand the passage. You should look out for the theme in the story and the context clues provided. This is vital to get the inference.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941