Answer:
b. Which is Dave's favorite subject
Explanation:
Which phrases from the passage establish a cheerful mood? choose four answers. ""their way led them"" ""air of invitation"" ""rows of smiling saleswomen"" ""even on sunday"" ""gaiety of note"" ""pleased the eye""
The phrases from the passage which establish a cheerful mood includes:
- air of invitation
- rows of smiling saleswomen
- pleased the eye
<u>What is a </u><u>phrase</u><u>?</u>
A phrase is a set of or more phrases , written or spoken which features as a single unit in the syntax of a sentence. It normally consists of a head additionally known as primary phrase and an elaborating phrase.
The phrases air of invitation, rows of smiling saleswomen and thrilled the eye all symbolises glad mood.
Learn more about phrases: brainly.com/question/24998246
#SPJ4
Answer:
C.Data-driven instruction
Explanation:
is an educational approach that provides information to improve teaching and learning,by preparing an additional lessons,for a student to improve on a subject.The teachers use this method to improve instruction by looking at the information they have about their students.
To achieve this method (data driven instruction) teachers follow these steps.
(1)Data collection: Gather information on the data of each student assessment.
(2) Analyze data:determine students' strengths and needs,by separating vital information from non-vital information .(3) Action: move to the next topic,after congratulating the class. You can also decide to re-teach certain ideas to the class.
Use the data gathered to guide your next steps in the instructional process.
The heat was in the summer when it was hot.