Answer:
I believe the rhetorical device illustrated in the passage to be:
B. antithesis
Explanation:
Antithesis is a rhetorical device that consists in placing together two opposite ideas with the purpose of contrasting them. It often uses parallel structures to enhance such effect. In the passage, the speaker does precisely that. Two opposing ideas are presented, one right after the other. First, the idea of abiding by the law, of obeying the Supreme Court's decision. Then, the idea of breaking the law. This is an example of antithesis.
Answer:
Lord Capulet allows Romeo to remain at the ball:
C. because he does not want to end the festivities
Explanation:
Lord Capulet and Romeo belong to rival families. One night, Capulet is throwing a ball, and Romeo, along with a friend, decides to attend even though he is not welcome. Tybalt Capulet is angry to see Romeo there, and wants to give him a lesson. Lord Capulet, however, does not wish his party to end on account of a fight. He argues with Tybalt, saying Romeo certainly did not attend with malicious intent. He knows a fight would ruin everyone's night and, even worse, might even get him arrested.
Answer:
A dying soldier once told THEO that Mars was the color of butterscotch pudding, afavorite dessert from his childhood on Earth. Mars, though, he said in his last breath, wasno more a treat than the robot was a teddy bear
Explanation:
Answer:
They liked him so much he has new costumers now that's a big benefit.
Explanation:
Answer:
D. We
Explanation:
It's the most gramatically fluid.