The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer: Popular sovereignty
Answer:
Redemption
Explanation:
The Southerners use the term redemption (redeemers) for the return of the white rule in the South after the Civil War in America. They were the Southern democrat's wing which was part of the democratic party in the South. Redeemers tried to recover their political power to control the South. They were also against the carpetbaggers, scalawags, and some of the Republican people who control the Reconstruction era which began in 1867-68.
Answer:
1. Avoid breathing in the same air as a plague victim.
2. Sit next to a blazing hot fire, (it worked for the Pope in the
summer of 1348).
3. Live in a house sheltered from the wind and keep the window
closed.
4. Attack foreigners and people of a different religion. (Twenty
thousand Jews were burned to death in Strasbourg in 1348).
Explanation: