Main topics, subtopics, and DETAILS
Gerald thinks that nothing much has really changed in his relationship with Sheila. Yet he's deluding himself. He may not have changed, alright, but things between him and Sheila most certainly have. Although genuinely moved by the death of Alice Renton (a.k.a. Eva Smith), he cannot emerge beneath the shadow of his domineering father. He knows that without his father's money he simply won't be able to make it on his own.
The excerpt the article provides evidence that supports this claim is "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt is an extract from a story or a passage. The excerpt is taken from the story, then questions are made from that excerpt to answer.
The correct options are attached here:
A. "the Swedish academy's decision to honor Dylan set off an online debate."
B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
C. "dylan is of course enormously influential." “The Nobel is given for a body of work."
Thus, the correct option is B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
Learn more about excerpt
brainly.com/question/16376024
#SPJ1
Answer:
B.
Explanation:
shhhhhhhhhhhhhhHHHhhh. trust me ;)
1, 2, and 4. Spending more money than you earn is something that will send you in debt.