Answer:
A. When Marjorie and Bernice reached home at half after midnight they said good night at the top of the stairs.
Explanation:
The setting of any story or play can be simply stated as the time or period or geographical location of the play or story. This technique presents the mood of the story and allows the readers or audience to be familiar with the background of the story.
In the given passage from "Bernice Bobs Her Hair", the only setting (place or time) we can get is the time (<em>"half after midnight"</em>) and place (<em>"top of the stairs"</em>). These two simple and even trivial details provide the setting of the story, aside from which there is no mention of any other place or time period in the passage.
Thus, the correct answer is option A.
Answer:
My uncle George's favorite kind of food is Mexican food therefore we will have burritos when he comes to visit.
Explanation:
The words marked in bold are those that must begin with a capital letter. That's because capital letters must be the first letter of the first word of a sentence. In addition, names of people, places and nationalities must also begin with a capital letter.
A vigilante is <span>a "member of a self-appointed group of citizens who undertake law enforcement in their community without legal authority, typically because the legal agencies are thought to be inadequate" according to the dictionary.</span>
Some characters (especially female ones) behave in a way that would have shocked the society in their day. What Moliere does is show us one character that does act as society would expect (Mariane) and then shows a contrast with other female characters, such as Elmire and Dorine. Mariane is the best example of the girl of the day - sweet and obedient. The other two women are representing girls in that society who are trying to break free.