Answer:
"In all that time, shunning all women, Orpheus still believed his love-pledge was forever." (Paragraph 5)
Explanation:
The example of income inequality, and Global Issue, on this page is poverty and sexism. Purple Hibiscus- novel written by Chimamanda Ngozi Adichie.
There is an underlying sexism at work in Papa's abuse of family. When the mother tells Kambili she is pregnant, she tells her that she miscarried a few times after Kambili was born. And there's an enormous divide between poor and wealthy, which is tragically obvious in Abba, where most of the people live in poverty while huge mansions sit empty. Purple Hibiscus explores the problems of ethnic tensions and political unrest in Nigeria as parallels for coming of age and defining identity.
To know more about purple hibiscus click below:
brainly.com/question/26168101
#SPJ1
The anwer is D) My primary quibble with ear buds is that they are very distracting devices and are therefore dangerous.
This is the sentence that would best serve as a topic sentence for this passage. In the passage, the author focuses on the fact that ear buds can be very distracting. He presents several examples of why this is the case. Moreover, he argues that ear buds can be dangerous, for example, when someone is driving. Option D discusses both of these facts, and therefore, fits the best with the paragraph.
I think its beautiful. Ps Could you make me brainliest