Answer:
It provides a "single powerful spectacle" for the imagination's eye.
Answer:
<em>Whitman’s Leaves of Grass is the embodiment of Emerson’s Essay on Self-Reliance. It is a poem that was way ahead of its times and completely original in form, language, and ideas. It is a perfect example of what Emerson says in his Essay on Self-Reliance:</em>
<em></em>
<em></em>
<em>“A man should learn to detect and watch that gleam of light which flashes across his mind from within, more than the lustre of the firmament of bards and sages. Yet he dismisses without notice his thought, because it is his. In every work of genius we recognize our own rejected thoughts: they come back to everyone with a certain alienated majesty.”</em>
<em></em>
<em></em>
Explanation:
<em>thatdummyemily </em>
<em>hope this helps srry if it doesn't tho</em>
<em />
Oops, you forgot the little passage but I have this packet too! :)
A. She was a public leader of a reform movement.
Dix was a leader of reforms for the treatment of the mentally ill. In the passage, she is mentioned as an expectation because she take a leadership role in her reform movement.
Answer:
Opportunity cost is when 1 or more peoples lose a "gain" because they chose a specific thing when other alternatives were given and that choice they made caused problems and was overall worse comparatively.
Explanation:
yall kids lazy these days
Hehehebev svshshehjwjwhw iuejehebe e