Answer:
The answer is (A Sightings have not increased in number
Explanation:
The reasonig for this is ¨<em>With cell phones and digital cameras, one would think that sightings of Nessie would increase. This has not happened.</em> The BBC team believes the legend of Nessie has endured because people see what they want to see. To prove this, the team used a fence post, raising it before groups of tourists. Afterwards several of the tourists asked to draw pictures of what they had seen drew pictures of a monster's head.¨
raising School taxes will appear in editrial
He should have a good hook in place and then have a good connective bridge before writing the thesis on the paper.
I hope this helps.
Answer:
I would have to say E in my opinion
Explanation:
Answer:
C. There is a sense of helplessness in dealing with the surrounding violence.
Explanation:
A. does not work because the author has made it clear that regardless of the precautions taken, abductions still occur.
B. The violence in Iraq is not being compared to that of neighboring countries. It is just Iraq's violence that is being focused on in the passage.
C. As with A, the author has made it clear that you can become abducted without a driver, with a driver, without bodyguards, and with bodyguards, so there is not much you can do but hope you are left alone, which is a feeling of helplessness. It can happen no matter what you do.
D. This is incorrect because it said in the passage that even with bodyguards you can be abducted.