Answer:
Weather manipulation is one of great controversy, though in practical belief ______________ is the most relevant.
Explanation:
Fill in the blank with your personal stand point over weather manipulation.
Answer:
The title of the text and the author.
Keep it short. 4-5 sentences.
Only include the important details from the passage in your summary.
Social Networking website is a revolutionary idea with a very bright future with further scope for advancements. The opportunities provided from this medium are immense and many organisations are making use of this medium to better their practices. Organisations are no longer at the mercy of the media to advertise or convey their message. With the help of social networking they can advertise or communicate in a more efficient way.
A. To inform
The passage is trying to inform you on what happen if you plagarise or what plagiarism is.