Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Can we see the paragraph?
Answer:
After moving to another country, maintaining your old culture can be ... adapting to a new culture doesn't mean you need to let go of the old. ... shock can also be experienced by people who move to another state or city. So what do you do when living in a new culture to help you maintain ties to your old one
Explanation:
Answer:
4. Exercise done regularly
Explanation:
Answer:
Kevin caught a catfish with corn.
Explanation:
Caught, catfish, and corn all start with the same 'ca' sound at the beginning making that sentence alliteration.