1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Scrat [10]
3 years ago
9

El señor Barriga es el dueño del apartamento donde viven Alfredo y Juan Carlos. lógico/ilógico 2. Alfredo y Juan Carlos necesita

n conseguir dinero. lógico/ilógico 3. Es la primera vez que Alfredo y Juan Carlos están en este tipo de situación con el señor Barriga. lógico/ilógico 4. El señor Barriga está de buen humor. lógico/ilógico
Spanish
1 answer:
Kryger [21]3 years ago
6 0

Answer:

1.) <em>Lógico</em>

2.)<em> Lógico</em>

3.) <em>Ilógico</em>

4.) <em>Ilógico</em>

Explanation:

Para determinar cual de estas oraciones tiene sentido lógico basta con revisar si en el texto se encuentra la información necesaria para entender correctamente lo que se está diciendo y sigue un sentido razonable de causa y efecto. El texto que se referencia habla sobre problemas de pago de Alfredo y Juan al señor Barriga, el se enoja pues no es la primera vez que pasa.

To determine which of these sentences has logical sense, you have to check if there's enough information in the text to understand correctly what is being stated and if it follows a reasonable sense of cause and effect. The text referenced is about Alfredo and Juan having payment problems to Señor Barriga, he gets upset because is not the first time it happens.

You might be interested in
Cuando ellos ______________________ al segundo piso, ¡se encontraron en una fiesta de sorpresa para Toño! (subir)
TiliK225 [7]

Answer:

The ight answer is, Subieron.

* Cuando ellos subieron al segundo piso, ¡se encontraron en una fiesta de sorpresa para Toño!

Explanation:

Because an action performed in the past tense is being described that does not yet have its definite end, so it is important to identify the person, gender, time and number in the sentence in this way it is possible to correctly conjugate the verb in the sentence and have coherence with what is being expressed.

6 0
3 years ago
How to say 11 dictionaries in Spanish
Pachacha [2.7K]

Answer:

<u>Once di.ccion.arios</u>

Explanation:

(Exclude the periods because it wouldn´t let me enter the whole word in)

3 0
3 years ago
Una fruta roja y dulce la manzana Question 1 with 1 blank : Son rojos y se sirven (they are served) en las ensaladas. Question 2
maria [59]

Question 1: Son rojos y se sirven en las ensaladas.  

Answer 1: Los tomates.

Translation: They are red and served in salads. The tomatoes.

Question 2: Se come antes del plato principal; es líquida y caliente.

Answer 2: La sopa.

Translation: It is eaten before the main course; It is liquid and hot. Soup.

Question 3: Son unas verduras anaranjadas, largas y delgadas.

Answer 3: las zanahorias.

Translation: They are some orange, long, and thin vegetables. The carrots.

Question 4: Hay de naranja y de manzana; se bebe en el desayuno.

Answer 4: El zumo.

Translation: There is orange and apple. It is drunk at breakfast. The juice.

Question 5: Son dos rebanadas (slices) de pan con queso y jamón.  

Answer 5: El sandwich.

Translation: They are two slices of bread with cheese and ham. The sandwich.

Question 6: Es comida rápida; se sirven con hamburguesas y se les pone sal.

Answer 6: Las patatas fritas.

Translation: It's fast food; They are served with hamburgers and put salt on them. French fries.

Question 7: Son pequeños y rosados; viven en el mar.  

Answer 7: Los camarones.

Translation: They are small and pink; they live in the sea. Shrimp.

Question 8: Son frutas amarillas; con ellas, agua y azúcar se hace una bebida de verano.  

Answer 8: Los limones.

Translation: They are yellow fruits; With them, water and sugar make a summer drink. Lemons.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

4 0
3 years ago
1. La zona de Barcelona donde está la Casa Batlló se conoce como La Gran Manzana. cierto falso 2. En el Paseo de Gracia hay casa
Tanzania [10]

Answer:

Answers below

Explanation:

1- falso (false)

2- cierto (true)

3- false (falso)

4- false (falso)

5- cierto (true)

6- cierto (true)

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Los artistas usan los lápices de color para dar una intensidad a los dibujos del fotorrealismo. Es un tipo de arte donde la dife
Dovator [93]

This is saying " Artist use color penciles to give definition/intensity to a drawing/portrit. Its the art where there is a diffrnece of loght and dark shaes make it come together. Some artists create black and white charcoal drawings that imitate the photographs. This showes that old are is coming back in.

The modern art of photorealism is part of techniques

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Part 1—English to Spanish:
    8·2 answers
  • ?En país nacieron tus padres? ? es la fecha de tu cumplea?os? ? naciste? ? es tu estado civil? ? te relajas? ? son tus programas
    7·1 answer
  • Ayudenme con esta pregunta porfaaa
    5·1 answer
  • El cuadrado de binomio siguientes es igual a: (3m – 5p)2 =
    15·1 answer
  • Choose the correct present tense "yo" form of the verb "tener".
    11·2 answers
  • Read the dialogue and decide if the following statement is true or false.
    14·1 answer
  • How did Uly Diaz turn his life around from a negative to a positive?
    14·1 answer
  • Ella (tomar)
    7·2 answers
  • Plzzz help wit these no link
    5·2 answers
  • Seleccione un comercial de cualquier medio de
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!