Answer: <u>It is incorrect.</u>
Explanation: The correct answer or proper way to say it is unos escritorios, o un escritorio
which translates to some desks (unos escritorios)
Or a desk (un escritorio).
Hope this helps ^-^.
The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
If my memory serves my well, the reason why Squealer changes the Commandments is B. to reflect the pigs' adapting human qualities. This option looks the most accurate and, as for me, best represents the reason of change. Hope you will agree with me, regards!
Answer:
you need to explain this question more
Explanation:
Answer:
Patternmakers begin their tasks by studying blueprints, instructions and other production information that describe what patterns are needed. From these examinations, they develop measurements based on the size of the product. They then write or scribe specifications and identification marks directly on materials.
Explanation: