I believe the answer is B
At the end of the F & I War, Britain gained control of the Ohio River Valley. Colonists thought that this would allow them to more easily move west. However, the British government had decided to leave all lands West of the Appalachian Mts (according to the Proclamation of 1763) be given to the Indians. This would keep peace in the area and avoid another war between colonists and Indians. The colonists were very angry about this decision. They had fought and died for the land and now were being forced out.
Answer: From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience?
Explanation:
Fred Hampton was an activist. Activist play one role in the society and that's speaking out the wrongs in government. In doing such, they might be attacked by the ruling government or those benefitting from the government. In most cases, they might be set up for death and people may not really know but would just hear that an activist was killed
From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience
Checks-
Examine (something) in order to determine its accuracy, quality, or condition, or to detect the presence of something.
Balances-
An even distribution of weight enabling someone or something to remain upright and steady.