Answer:
last year, we went to an extravagant party at my aunt's house.
Explanation:
idk if this is what you meant.
Answer:
C.
Explanation:
The given text is taken from the novella written by Ernest Hemingway titled "The Old Man and The Sea."
Santiago is the protagonist of the novella, an old Cuban fisherman. From the beginning of the novella, the old man was shown facing difficulties right from unable to catch fish for eighty-four days. Yet, the old man did not lose hope and sailed further where no one dared to go. <u>This reveals that the old man was brave and optimistic</u>.
The same characteristic of the old man is picturised in the given text. <u>The old man after killing the Marlin was taking it back to home and while taking it back to home Mako shark attacked the Marlin and destroyed it. This time in the passage, the old man is being </u><u>optimistic</u><u>, though he also felt destroyed with the Marlin. The old man is engaged in self-talk and being positive about the whole thing</u>.
So, the correct answer is option C.
Answer: This is a passage from <em>"Emma"</em>, a novel written by Jane Austen.
Explanation:
<em>"Emma" </em>is Jane Austen's 1815 novel. It is a story about the relationships between different people and families in the fictional village of Highbury. The protagonist of the story is Emma Woodhouse, a twenty-year-old.
The passage given above is an excerpt from <em>Chapter 47</em>. Emma is having a conversation with her friend, Harriet Smith. Harriet reveals to Emma that she has certain feelings for Mr. Knightley, a landowner who is almost twenty years older than her. Throughout the novel, Emma never truly thinks about her own feelings - she is too busy finding a perfect match for Harriet. It is only when Harriet confesses that she is in love with Knightley that Emma becomes jealous and realizes that she might love him, too.
The second choice is the correct one