answer: Ancient flood myths gave audiences a positive way of understanding their place in the world as a new creation brought out of destruction.
Explanation:
i took the test :)
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1
Answer:
Don Quixote was a novel written by Miguel de Cervantes
In general, you should include work experience and responsibilities on a resume. Under each job that you've had, or volunteer position you've been in, you should detail the responsibilities in terms of skills that you used that could be transferable to jobs both in the same field and in different fields.