1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
masha68 [24]
3 years ago
13

Fill in the blank with the correct form of the "to be" verb that comes before the preposition in the following sentence:

Spanish
2 answers:
-BARSIC- [3]3 years ago
8 0
<span>El perro y el gato están en mi casa.</span>
Pavlova-9 [17]3 years ago
3 0
El perro y el gato estan en mi casa 
You might be interested in
Paqui lives in a colegio mayor (dorm) in Madrid and is always complaining about her roommates. To find out what she says, comple
ICE Princess25 [194]
1. Pide 2. Comienza 3. Pierden 4. Riega 5. Vienen 6. Cierra
3 0
3 years ago
Electioneering can best be described as _________.
Kryger [21]
The answer is A. actively campaigning for and supporting a political candidate.

hope this helps !
7 0
3 years ago
Fill the blank.
storchak [24]
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Yall please i need help​
amid [387]
#8: gritara #9:explicaba #10:cocinaba
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write the correct forms of either dormir or poder in the blanks to complete the senteces.
Nuetrik [128]
1. puedo
2. duermes
3. Pueden
4. Podemos
5. Duermen
6. Duermo
7. Puedes
8. Duerme
7 0
3 years ago
Other questions:
  • Mira los dibujos y describe lo que hacen estas personas. sigue el modelo. november 30 11:59 pm 1 attempt remaining grade setting
    6·1 answer
  • Este puesto como agente de viajes me interesa mucho, voy a llenar_ahora mismo.
    15·2 answers
  • Write a story in Spanish using these pictures
    7·1 answer
  • Escoge la respuesta que es correcta.
    12·1 answer
  • Nosotros vamos _____<br> cafetería.
    11·1 answer
  • Juan jose es trabajador y cariñoso con la familia, pero no tiene muchos amigos. él prefiere leer y escuchar música en su casa. J
    13·1 answer
  • Please do this due soon
    12·2 answers
  • Complete each paragraph by conjugating the verbs SER and ESTAR
    11·1 answer
  • ¿Quiénes son sus nietos?
    10·2 answers
  • Need help with corrections, my teacher is giving me a hard time :(
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!