1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kobusy [5.1K]
3 years ago
11

Identefy which part of a business letter this is: sincerely yours,

English
2 answers:
MAVERICK [17]3 years ago
5 0
At the end of the paper
kirill [66]3 years ago
3 0
HELLOO that’s part of the paper is where you would sign your name. :D

Sincerely your answer,
Jess
You might be interested in
1. How does Amy Tan make the reader care about her narrative in
aalyn [17]

Amy Tan makes the reader care about her narrative in the mother tongue by

  • Her choice of words in the second paragraph
  • The way she said has three different ways of using the English language
  • How her mother is treated due to her poor grasp of English

In the second paragraph, she described language as something that can evoke an emotion out of someone.

The way she described the three different ways that she uses English language was intriguing. Her English varies during conversations with her mother, When she she is giving a conversation to her  audience, and also when she is writing.

She described her mother's English as broken and limited and how people do not pay much attention to fully understand what she has to say.

Read more on brainly.com/question/11582905?referrer=searchResults

4 0
3 years ago
Read “In a Station of the Metro,” by Ezra Pound. The apparition of these faces in the crowd; Petals on a wet, black bough. In th
luda_lava [24]
In this poem, Pound is comparing "faces in the crowd" to petals that are laying against a tree branch.
This is exactly what he says in the poem - "petals on a wet, black bough." A bough is the main branch of a tree, so this is definitely the only appropriate answer in this case. He wants to say that people resemble these petals.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What can be joined to the word dust?
Artist 52 [7]
You can add re- to get redust which means to dust again
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Question 2<br> Which statement is NOT true about explicit instruction in genre characteristics?
pentagon [3]

The statement is NOT true about explicit instruction in genre characteristics Text is a human-readable series of characters.

<h3>What is records technology?</h3>

In records technology, textual content is a human-readable series of individual s and the phrases they shape that may be encoded into computer-readable codecs inclusive of ASCII .

Explicit coaching is a time period that summarises a form of coaching wherein instructions are designed and added to beginners to assist them expand readily-to be had history expertise on a selected topic. Explicit coaching emerged out of studies performed withinside the Nineteen Sixties and 1970s.

Read more about the explicit instruction:

brainly.com/question/12862221

#SPJ1

7 0
1 year ago
NEED ANSWER NOW! PLEASE =)
alina1380 [7]

Read the passage from Elizabethan Etiquette.

<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>

Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:      

Options:

  • Elizabeth I started her reign as Queen of England.
  • Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.  
  • Castiglione’s The Courtier was translated into English.
  • Manners became linked with the Italian and English courts.

Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English. </u>

Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.  

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What does fruit of her womb mean in hammurabi's code?
    14·2 answers
  • Erica is almost finished with her book. She has reached the falling action of the story. What happens to the conflict in a story
    9·1 answer
  • Which of the following word would best complete the sentence to give it a positive tone?
    9·2 answers
  • Read the following excerpt from Robinson Crusoe.
    13·2 answers
  • A character who does not change during the<br> course of the story
    10·2 answers
  • 1. What qualities do you think one must possess in order to become a<br> successful professional?
    9·2 answers
  • List two types of formal letter
    10·1 answer
  • What part of a plant makes food?
    5·2 answers
  • In The Grapes of Wrath, which of the following inferences about the man is best supported by the second half of the excerpt?
    8·1 answer
  • I have brainly plus on my phone and my account, but when I try to use it on another phone / device with the same account, it doe
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!