1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ira [324]
3 years ago
14

Please answer the following question in Spanish: You have been chosen as an exchange student and you can go to Spain, Argentina,

Colombia or Mexico. Which country would you choose to go to, based on the food they eat and their meal times? In your response (in English), include the country you will visit, the foods you might eat there, and at what time of day you will eat your meals in this country.
Spanish
2 answers:
Papessa [141]3 years ago
8 0
Do you want us to answer the question in english or spanish?!?!
lora16 [44]3 years ago
8 0
Yo quicera ir a colombia porque el comida en colombia es muy rica.

i would probably eat chanagua for breakfast since its a breakfast dish. chanagua is a milk soup with a porched egg.
and for lunch i would eat tamales tolimenses . the tamales are made of a corn dough and feature peas, carrots, potatoes, rice, chicken, and pork.

You might be interested in
Complete the paragraphs with words and expressions from the box
Leya [2.2K]

Answer:

1- dar una fiesta 2-sopresa 3-los invitados 4-venir 5-limpia 6-ayudar 7-los platos 8-la spiradora 9-las decoraciones 10-globos 11-cocinar 12-envolver 13-decir 14-celebrar 15-bailar

Hope this helped

5 0
3 years ago
Help im not good at spanish <br><br> Practice the verb ESTAR
inna [77]
Yo-Estoy,
Tú-Estás,
Él/Ella-Está,
Nosotros-Estamos,
Ellos/ellas- Estan
4 0
3 years ago
1. Son las siete de la mañana y tú estás en la cocina. ¿Qué estás haciendo? ¿Y tus padres?
Mandarinka [93]

Answer:

Estoy comiendo mi desayuno.

Estamos trabajando en nuestra tarea de español.

Estamos jugando juegos de video.

Estoy estudiando y haciendo tareas para mañana.

Explanation:

I speak spanish :3

8 0
3 years ago
15 POINTS!! 5QUESTIONS PLZ HELP MARKING BRAINLIEST​
Dominik [7]

1. We find good shoes at the mall.

Answer 1: Nosotros encontramos buenos zapatos en el centro comercial.

2. Can you (vosotros) sleep at my house tomorrow?

Answer 2: ¿Podéis dormir en mi casa mañana?

3. What time does he return from downtown?

Answer 3: ¿A qué hora regresa él del centro?

4. I eat lunch with my family on Sundays.

Answer 4: Los domingos yo almuerzo con mi familia.

5. The jeans cost thirty-five euros.

Answer 5: Los pantalones vaqueros costaban 35 euros.

6. We sleep until ten o'clock.

Answer 6: Nosotros dormimos hasta las diez en punto.

7. You (tú) find the street on the map.

Answer 7: Tú encuentras la calle en el mapa.

8. My parents return home at six o'clock today.

Answer 8: Mis padres regresan a casa hoy a las seis en punto.

9. I can take the bus downtown.

Answer 9: Puedo tomar el autobús al centro.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

8 0
3 years ago
Fill in the blanks with the present tense forms of in
Dafna1 [17]
1. yo voy
2. tu novio va
3. Adela va
4. mi prima y yo vamos
5. Tú vas
6. ustedes van
7. nosotros vamos
8. usted va
9. nosotras vamos
10. Miguel va
11. Ellas van
7 0
3 years ago
Other questions:
  • Puntarenas es hoy día el puerto principal del oeste de Costa Rica. True False
    9·2 answers
  • The Missing words the table in the picture
    6·1 answer
  • Read the quote. Then answer the question. “I repeat that superior races have a right [to establish colonies], because they have
    10·1 answer
  • Read the descriptions below and tell what each person's nationality is.
    7·1 answer
  • Yo estudie
    7·2 answers
  • Irregular affirmative Ty commands, help.
    14·1 answer
  • CHECK MY ANSWERS PLEASE!!!!
    11·1 answer
  • Can u help me learn Spanish ​
    11·2 answers
  • ¿Qué tiene en común el Palacio de las Garzas con otras residencias presidenciales u otras casas muy grandes?
    9·1 answer
  • ¡HOLA!
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!