1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Kaylis [27]
3 years ago
5

Write what these people have just done in each situation using acabar de + infinitive . Choose verbs from the list.

Spanish
1 answer:
vfiekz [6]3 years ago
6 0

Answer:

1. No tenemos hambre. Nosotros acabamos de comer

2. Estás seco. Te acabaste de secar.

3. Se va a dormir. Antonio acaba de acostarse.

4. No llevo ropa. Yo acabo de quitarmelo

Explanation:

You might be interested in
Los viernes yo ___ _______<br> (ponerse) unos jeans y una camisa bonita.
Nataliya [291]
Los viernes yo me pongo unos jeans y una camisa linda
8 0
3 years ago
SALUDOS Y DESPEDIDAS Several people meet on campus. Complete their conversations. Diálogo A Carmen: ¡______________________, Lui
hjlf

Answer:

¡hola, Luis!

Luis: ¡Hola Carmen! ¿como estas?

Carmen: ¡estoy muy bien gracias! ¿como estas vos?

Luis: Más o menos gracias. Adiós.

Carmen: ¡nos vemos!.

Diálogo B

Carmen: hola Sr. Ochoa, ¿como esta hoy?

Sr. Ochoa: Buenos días Carmen. Estoy cansado, ¿y usted?

Carmen: Yo también estoy cansada.

Diálogo C

(Sra. Martínez is the principal of the school.)

Sr. Ochoa: ¡buenos días Sra. Martínez! ¿Cómo esta usted?

Sra. Martínez: ¡ hola Sr.Ochoa! Estoy muy bien gracias, ¿y usted?

Sr. Ochoa: también estoy así, gracias. Adiós Directora Martínez.

Sra. Martínez: adiós Señor Ochoa.

Explanation:

<h2><em>andres1000</em></h2>
5 0
3 years ago
40 POINTS!! IF U ANSWER ALL 3 CORRECT AND ILL GIVE U BRAINIEST
lutik1710 [3]

Answer:

Explanation:

1. Nosotros tuvimos que escribir un reporte para la maestra diciendo lo que                      nos gustava de matematicas.

2. El maestro tendra que prolongar el tiempo de la clase porque los estudiantes se portavan mal.

3. Nosotros confiamos en que ellos estudien todos los dias.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Paso 2 (1). Indique si se usa ser o estar en esas situaciones.
Katen [24]
1. Estar
2. Ser
3. Ser
4. Ser
5. Estar
6. Ser
7. Ser
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The right vocab word Nosotros ________________ más plantas en la finca con frecuencia. cultiven cultivamos cultivan cultivemos
    14·1 answer
  • How many years did the Muslim presence prevail in Spain?
    12·2 answers
  • Help. I need to conjugate the following verbs. Can you please help me. I’m begging you.
    15·2 answers
  • How do you conjugate in the preterit?
    13·1 answer
  • Choose the OPPOSITE the following word:
    7·2 answers
  • Question 1
    13·2 answers
  • He is the first dentist to work here.
    7·2 answers
  • Preterite Tense of Regular Verbs Worksheet - Only the smartest person in their Spanish class can help me!
    11·1 answer
  • What is Betty doing after her math class?
    7·2 answers
  • PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HELP!!!!NOWWWWWWWWWWW
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!