Answer:
hvgvhvgvgcgchhiggc
jbjhkhgjhgjhfihvvjjgufgiggmfhchgutjcjytfjytytcytjcmytfmytkhgckghfkygfjrdjdjfhc ncytjchrtmhgfkutchtcn you have any other friends who can I stay with my friend and after one or anything or something like this for me I have to go to the second floor of the group and I will be there at my dad's house and they doubled in one day and I will be there at my dad's house and they
The statement which best describes how the thesis of the passage is conveyed is "It begins as a simple statement and then is briefly qualified with technical examples".
<h3>The summary of the excerpt</h3>
The excerpt is pointing to the significance of having money. From the excerpt, money is an important ingredients for a good life. People living without money will be despised.
Lack of money causes people to beg for dinner, their opinions will be rejected, they'll be neglected by friends, they'll be compelled to engage in non - beffiting jobs in order to make ends meet.
Therefore, according to the passage, money is a crucial part of life.
Learn more about passage:
brainly.com/question/25950911
Answer:
C
Explanation:
An oxymoron is a figure of speech that relates two contradictory ideas together, like <em>falsely true</em> or <em>deafening silence</em>
In this sentence, Mr. Keynes is taking <em>work</em> <em>vacation. </em> This is contradictory because a vacation is taken in order to leave work. Therefore the oxymoron is that he is doing work during his vacation.