Answer:so the answers are A, B, and D
Explanation:
Answer:
marked by or showing lethargy, passivity, or blameworthy indifference
Explanation:
Supine means, among other things, 'exhibiting passivity'; therefore, 'lying supinely' would be correctly defined as 'showing lethargy, passivity, or blameworthy indifference'.
The supporting evidence in the text:
The phrase<em> lying supinely on our backs</em> is linked by the coordinating conjunction <em>and</em>, (which is used to join equal ideas), to the following: <em>hugging the delusive phantom of hope, until our enemies shall have bound us hand and foot.</em> It definitely suggests passivity and indifference.
This question is incomplete because the passage from the source Miral wants to include is missing; here is the passage:
Read the excerpt from a credible source for Mirai's research-based essay on the effects of the declining bee population.
Honeybees play a major role in the pollination of produce sold in the United States. Without the prolific support of honeybees, the nation's agricultural economy will suffer losses as great as those in the bee population.
The correct answer to this question is C. She should quote the second sentence directly, because it establishes important supporting evidence in a unique way.
Explanation:
In general, you can include credible sources by quoting, paraphrasing, or summarizing this. Additionally, it is recommended to paraphrase or summarize the information if the information is general or can be restated without losing its essence. On the opposite, you should quote if the wording is unique, which means using your own words will affect the essence of the information, and if the piece of evidence directly supports the main argument.
According to this, in the source presented it recommended Mirai quotes the second sentence because this directly supports her main argument about the effects of the decline in the bees population. Also, the wording on it is unique and would be difficult to replace. For example, the expression "the nation's agricultural economy will suffer losses as great as those in the bee population" would lose its argumentative strength unique style if it is paraphrased or summarized.
Answer:
It provides a clear indication about Dr. Pascal's career.
Explanation:
Émile Zola's novel "Doctor Pascal" is from the Rougon-Macquart series, with it being the final novel of the series. The story revolves around themes of heredity and follows the protagonist Dr. Pascal and his life of practicing his profession.
In the given passage from the initial stage of the story, we are given the description of the room, Doctor Pascal's study. This room has cupboards and tables full of books, papers, etc. from his case studies and experiments from <em>"more than thirty years"</em> which include <em>"[his] great works on heredity."</em>
Thus, the use of this phrase gives the impression of how long or how vast the collection of papers was and thus, provides the immense 'proofs' of his career, Doctor Pascal's career. Through all these <em>"papers and manuscripts of all sorts, piled up in confusion and filling every shelf to overflowing"</em>, we are given an insight into what the doctor's career likely is.
Thus, the correct answer is the third option.