The point of this sentence is that the British government felt Gandhi had to be stopped.
This is a "part of the non-cooperation movement in India", where Gandhi played a significant role in the campaign for independence of India by using a peaceful form of protest. Gandhi was detained by the British government even after he halted the campaign himself since it had started to become violent.
The other choices are incorrect because, even when they do relate to the movement, they do not do so in a way that is relevant to that particular statement.
Thus, the correct option is A.
To learn more about Gandhi here
brainly.com/question/19808717
#SPJ1
Answer:
Rhyme Scheme
Explanation:
A rhyme scheme is a pattern of rhyme that a particular text follows. This rhyme comes at the end of each verse in poetry, and forms a structure that is pleasing to the reader, as it gives regularity and rhythm to the text. However, a rhyme scheme is not usually a component of Greek tragedy.
The purpose of this passage is to clarify what a UFO is. The passage tells you that even though UFOs often star in science fiction movies, most UFOs are actually aircraft, kites, clouds, meteors or rocket debris. It also cites a famous case in order to provide evidence for their claim.
I would have to say D. the main idea supported by more specific evidence
D, Even though Wind wolf comes from a different culture, the teacher should treat him fairly with respect.